שינוי תכנון קומת כניסה בבית פרטי

תכנית מצב קיים
תכנית מצב מתוכנן

רוצים לראות את התוצאות?

הכל התחיל מבית עם צורה מאתגרת..הבית שנועד לתכנון פנים הינו בעל צורת מצולע עם קירות בזוית אלכסונית לשאר הקירות. זאת כנגזרת של צורת המגרש.
היה צריך לתת פתרון לחלוקת חלל בקומת הקרקע. כמובן שהסלון צריך להיות צמוד לויטרינה הפונה לחצר. מיקום המדרגות גם הוא היה ידוע.
אנחנו מאמינים שבחלל כזה כדאי לתת תחושת מרחב ופתיחות בין חללים, עם כמה שפחות קירות אם אינם נחוצים. כך החיבור בין הצורות השונות הופך לזורם יותר. המטבח תוכננן בצבעים בהירים עם יחידת דלפק שיכולה להיפתח או להיסגר לגודל הרצוי. בהמשך לארון המטבח מוקמו ארונות חשמל ושירות באופן הנטמע בקיר. בחדר שינה של ההורים ניסינו לתת מקסימום מרחב עם קיר זכוכית בין החדר לאמבט, וחדר ארונות פתוח. כל אלו תורמים לתחושת הזרימה בין החללים וטשטוש הצורות האלכסוניות מהן נגזרה צורת הבית. גם גרם המדרגות המרכזי מינימליסטי עם מעקה שקוף.